Tantra massage aarhus tantra massage nordjylland

Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse. Bente Ajla og Peter Bro inviterer til Mahamudra tantra massage, Thai yoga massage, fire-hånds massage og oplæring i tantra massage for singler og par i. Mahamudrainstitut er et af landets største udbydere af tantra kurser. Tjek her hvis du søger du et kursus i tantramassage. Tantrisk Massage Jylland, Børkop. likes. Vil du gerne opleve dyb sensuel, lystfuld og kærlig kontakt med dig selv? Savner du at komme igen i.

Tag på rejse ind i dig selv og mærk hvordan tantra massage kan åbne nye døre til den livskraft og seksualitet, der ligger under lagene af regelbundet adfærd. Browse: Home / Tantra massage Aarhus / Yoni massage og Lingam massage #Tantra Århus, #Tantra Jylland, #Tantra Danmark, Yoni og Lingam massage. Tantramassage og psykoterapi i Århus. Nu har jeg været i Midtjylland og i Nordjylland og om et par uger i Østjylland til et udsolgt event, OG nu glæder jeg mig.

Yoni massage og Lingam massage - Mahamudrainstitut

Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse. Tantrisk Massage Jylland, Børkop. likes. Vil du gerne opleve dyb sensuel, lystfuld og kærlig kontakt med dig selv? Savner du at komme igen i. Jeg er uddannet tantramassør hos Mahamudra Institut tæt på Århus.

En massage hos mig er en invitation til et møde i lyst og kærlighed. Tantra Massage Århus.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail